Thuiswerk info

Je eerste kantoorpand aanschaffen

Geplaatst op

Wanneer je als zzp-er al enige jaren zelfstandig vanuit huis werkt en je bedrijf uiteindelijk aan het groeien is, dan is het helemaal niet zo’n slecht idee om eens te kijken naar een kantoorpand. Zeker wanneer je personeelsleden zou willen aannemen om het bedrijf nog verder uit te bouwen, al-dan-niet in de toekomst, dan is het wel erg fijn om genoeg ruimte te hebben om met z’n allen te zitten, werken en vergaderen. Wanneer je daar aan toe bent, is het tijd om na te denken over een vastgoed overname. Bij een vastgoed overname kun je je het beste laten begeleiden door een expert. Kijk daarvoor op hvk-stevens.com. 

Voordelen van een kantoorpand 

Wanneer we nadenken over de verschillende voordelen van een kantoorpand dan komen al snel de volgende punten bovendrijven: 

  • Goede representatie van het bedrijf 
  • Praktische mogelijkheden die vermeerderen 
  • Loskoppeling van privé en zakelijk 

Wanneer jij een geweldig kantoorpand hebt, dan komt het heel erg goed over op je omgeving en de cliënten waarmee je werkt. Daarbij is het ook zo dat meerdere mensen makkelijker kunnen werken in een kantoorpand, vergelijken met een thuiswerksituatie. In vele gevallen kan het een gezonde ontwikkeling zijn om privé en zakelijk fysiek te scheiden. Dit laatste is in veel gevallen niet mogelijk wanneer je thuiswerkt. Door een kantoorpand te kopen en hier intrek in te nemen zou je al deze voordelen kunnen ervaren.

Wanneer ben je als bedrijf toe aan een kantoor-/  bedrijfspand?

Wanneer je groeit als ondernemer van zzp-er, via een startup naar een groter bedrijf, dan groeit ook de behoefte om een (groter) pand te kopen mee. Zo werk je goed samen in een gebouw, hetgeen eenheid en gemeenschapszin met zich meebrengt. Toch is het ook zo dat het te gezellig kan zijn, waardoor de productiviteit juist verminderd. We hebben in de coronatijd gezien dat mensen die thuis werkten, productieve waren dan mensen die op kantoor werken. Er zijn door deze thuiswerksituatie zelfs records gebroken. Dat zegt ook iets.

Er zijn dus voors en tegens te noemen wat dit betreft als het gaat over het aanschaffen en werkzaam zijn binnen een kantoor- of bedrijfspand. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vindt in onze blogs allerlei handvatten waarmee je verder kunt komen in je thuiswerk flow.

Contactgegevens

Via info @ thuiswerkinfo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden