Thuiswerk info

Kunststof pallets randen voor veilig vervoer

Geplaatst op

Als logistiek bedrijf of vervoerder krijg je dagelijks te maken pallets met verschillende producten. De producten op de pallets dienen goed gestapeld te zijn, zodat schade wordt voorkomen. Logistieke bedrijven kiezen er veelal voor om pallets in te sealen met plastic. Echter, het gebruik van dit wegwerp plastic is milieubelastend en niet altijd even veilig tijdens transport. Kunststof pallets randen zijn praktisch, efficiënt en veilig, en zorgen daardoor voor veilig vervoer van producten.

De voordelen van kunststof pallets randen

Het gebruik van kunststof pallets randen kent veel voordelen. Zeker als er relatief kleine producten moeten worden vervoerd op een pallet, dan bieden de kunststof pallets randen een uitkomst. Zo zijn ze goed stapelbaar en inklapbaar. Op die manier kunnen ze eenvoudig ergens worden geplaatst, zonder dat ze veel ruimte innemen. Omdat de randen functioneren als opzetwanden, houden ze producten stevig bij elkaar, zodat ze niet over de pallet kunnen vallen. Moet er voedsel worden vervoerd? De palletranden houden ongedierte goed tegen. Omdat je palletranden gemaakt zijn van een hoogwaardige kunststof, zijn ze bovendien zeer stootbestendig, licht van gewicht en vrij makkelijk te reinigen.

Combineer kunststof pallets randen met deksels en hoogwaardige pallets

Als je als logistiek bedrijf of vervoerder gebruik gaat maken van kunststof pallets randen, dan is het raadzaam dit te combineren met kwalitatieve pallets en deksels. Op die manier ben je verzekerd van een veilig transport. Zowel kunststof pallets als kunststof pallets randen zijn in verschillende afmeting aan te schaffen. Het is daarom ook van essentieel belang om de twee goed te combineren voor veilig vervoer. Een voordeel van een deksel, nadat je één tot vier opzetwanden gestapeld hebt, is dat de inhoud tijdens transport goed op zijn plaats blijft. Tijdens transport is het mogelijk dat producten omhoog schieten en wellicht over de randen gaan. 

Kunststof pallets randen voor elke sector 

Of het nu gaat om kleine of grote producten, voedsel of fragiele voorwerpen. Kunstof pallets randen zijn bruikbaar binnen elke sector. Aangezien de randen praktisch, licht en makkelijk te stapelen zijn, zijn ze ook eenvoudig in gebruik. Constateer je vaak schade of wil je de producten die je dagelijks vervoert, goed op de plek houden? Dan zijn de kunststof pallets randen een geweldige oplossing.

Over ons

Je vindt in onze blogs allerlei handvatten waarmee je verder kunt komen in je thuiswerk flow.

Contactgegevens

Via info @ thuiswerkinfo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden