Thuiswerk info

Luxe dozen maken het verschil

Geplaatst op

Wanneer jij een cadeau voor iemand koopt, dan zul je toch wel sneller gaan voor een product dat een mooie verpakking heeft. Dat is ook wel logisch, want je wilt graag een cadeau geven dat er gewoon hartstikke leuk uitziet. In deze blog gaan we jou vertellen hoe je als ondernemer een luxe verpakking of luxe doos kan laten maken voor producten. Door luxe dozen te laten maken heb je al snel een gave productverpakking die extra waarde meegeeft aan je brand. Laat je inspireren! 

De eerste kennismaking 

De consument maakt voor het eerst kennis met jouw product als ze de verpakking ervan zien. Zeker wanneer ze een cadeau gaan kopen zo rond de feestdagen, dan is het wel erg fijn dat het product in een geweldige verpakking zit. Denk aan een parfum, maar ook steeds vaker gewoon een heerlijk biertje of een aantal heerlijke biertjes in de speciale verpakking. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt een verpakking laten maken die voldoet aan je wensen. 

Verschillende verpakkingen 

Afhankelijk van het product wat je hebt, is het mogelijk een verpakking erop aan te laten sluiten. Wanneer jij bijvoorbeeld een wijnmerk op de markt brengt, dan kun je een speciale doos laten maken waar bijvoorbeeld 2 of 3 flessen wijn in zitten. Dat zijn dan weer producten die bijvoorbeeld werkgevers aanschaffen en ze voor hun medewerkers in een kerstpakket doen. Dit vanwege het feit dat het een luxe uitstraling heeft wanneer het zo’n mooie eenheid is. Het is belangrijk dat het een mooi ontwerp is dat echt iets zegt over je brand. 

Je kunt heel gemakkelijk een luxe verpakking laten maken bij bangmaverpakking.nl. Ze vinden het erg leuk om met jou in gesprek te gaan over de verschillende creatieve ideeën die je hebt. Misschien heb je grofweg een aantal ideeën of een concept, maar weet je niet helemaal precies hoe je dit het beste concreet kan uitwerken. Bij bangmaverpakking.nl kunnen ze je daar heel goed bij helpen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vindt in onze blogs allerlei handvatten waarmee je verder kunt komen in je thuiswerk flow.

Contactgegevens

Via info @ thuiswerkinfo.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden